SUDOMAG® is een volledig Nederlands product dat is ontwikkeld door een ervaringsdeskundige. Deze deskundige heeft het product niet zelf uitgevonden: die eer komt toe aan zijn echtgenote. Zij kwam op het idee van magnetische cijfertjes toen ze zag hoeveel moeite haar echtgenoot had met het invullen van zelfs een grootcijfer Sudoku puzzelboek. Haar echtgenoot heeft namelijk Macula Degeneratie en heeft slechts een restvisus van 10% aan één oog. Het andere oog doet helemaal niet meer mee.

Vandaar de omschrijving: ervaringsdeskundige. Hij is niet alleen lang bezig geweest de juiste materialen op te sporen, maar dit alles ook voor een acceptabele prijs. Zowel de Sudoku puzzelboeken als ook het SUDOMAG® systeem zijn volledig in eigen beheer ontwikkeld. 

De laatste fase is nu aangebroken en die bestaat uit het onder de aandacht brengen van ons unieke product bij de doelgroep. Die doelgroep bestaat trouwens niet alleen uit slechtzienden van alle leeftijden maar ook ouderen, die dikwijls kleine coördinatie problemen kennen. 

Lisette & Joop Beunders

 

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Scroll naar top